El 18 de maig del 2013, més de 2.000 persones vam construir l’estelada humana més gran de la història a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada. En una jornada festiva, popular i participativa, vam reivindicar, amb els colors de la nostra ensenya, els nostres anhels d’independència i llibertat.

Ara, cinc anys després, i sota el setge repressiu polític, judicial, mediàtic, policial… al qual ens sotmet l’estat espanyol, volem tornar a aplegar-nos a la plaça per fer-nos sentir, per fer-nos veure una vegada més.

Infants, joves, gent gran, famílies senceres, la tornarem a fer molt grossa!!! I ara, amb un color: el groc. El groc símbol de la llibertat. El groc que volen censurar i prohibir. El groc que els molesta. El 15 de juliol, construirem, junts, com fa cinc anys, pacíficament, alegrement, orgullosament, el llac groc humà més gran. I el farem nosaltres, amb els nostres cossos, amb els mateixos que, responsables i valents, vam defensar les urnes l’1 d’octubre.

Amb aquest llaç reivindiquem l’esperit d’aquell dia històric. Amb aquest llaç volem transmetre als presos polítics catalans que romanen injustament a les presons espanyoles, als polítics exiliats, als represaliats; als manifestants, músics, tuitaires, estudiants investigats i encausats; als nostres alcaldes… que sempre hi serem, ferms, decidits, valents, tossudament alçats fins al final.

Volem fer veure al món que, malgrat tot, no ens rendirem mai.

Ells ens volen tenir empresonats, exiliats, censurats, espoliats, insultats, estomacats, aixafats…

Ens volen tenir espanyols. I nosaltres som i serem catalans.

Nosaltres estem emprenyats, indignats, il·lusionats, alçats, emplaçats. Estem… revoltats!!!!


Què farem?

El 18 de maig de 2013, més de 2000 persones vam construir un mosaic amb la forma i els colors de l’estelada per fer un clam per la llibertat i independència de Catalunya. Les imatges i vídeos d’aquesta estelada humana, formada per infants, homes i dones de totes les edats d’arreu dels Països Catalans, es van fer virals i es van veure arreu del món.

Ara, cinc anys després, volem tornar a aplegar 2000 persones a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada per fer un immens llaç groc humà en una nova jornada festiva, participativa i reivindicativa.

A més, us preparem una gran sorpresa pel dia 15. No sols farem un enorme llaç groc, ja que després ens transformarem en el missatge més determinat que puguis imaginar… perquè mai defallirem, mai ens rendirem.

Per què ho fem?

Per recaptar fons que es destinaran a la Associació Catalana pels Drets Civils, impulsada pels familiars dels presos i exiliats polítics i represaliats, als quals volem fer arribar el missatge que no estan sols, que estem amb ells, al seu costat.

Per denunciar els atacs de l’estat espanyol, a través dels estaments polític, judicial, policial, mediàtic, etc., contra el poble de Catalunya i contra les llibertats fonamentals, simbolitzades amb el llaç groc que junts construirem.

Per mostrar al món que no ens rendim. Que romanem ferms, decidits, valents, tossudament alçats fins al final. Que, malgrat que ens volen empresonats, exiliats, censurats, espoliats, insultats, estomacats, aixafats… nosaltres estem emprenyats, indignats, il·lusionats, alçats, emplaçats. Nosaltres estem… revoltats!!!!

Quan ho farem?

El diumenge 15 de juliol, a les 9 del matí.

I ho farem amb 2.000 participants com vosaltres. Sense cadascú de vosaltres aquesta espectacular bogeria no és possible.

Participa, compra el pack participació ara mateix, junt amb els teus amics i familiars, i vine a passar un matí màgic a Igualada. Et sentiràs orgullós d’haver vingut.

 

I ara que ho tens tot ben clar… revolta’t!