Política de privacitat

INTRODUCCIÓ

L’Associació Estelada Humana es compromet a protegir la privacitat dels participants i assumim molt seriosament la nostra responsabilitat pel que fa a la seguretat de la seva informació. Serem clars i transparents sobre la informació que estem recopilant i què farem d’aquesta informació.

Aquesta política de privacitat estableix el següent:

 • Quines dades personals recopilem i tractem pel que fa a la nostra relació amb tu com a client i l’ús que fas del nostre lloc web i els seus serveis en línia.
 • D’on obtenim les dades.
 • Què en fem d’aquestes dades.
 • Com les emmagatzemem.
 • A qui transferim/revelem aquestes dades.
 • Com gestionem els teus drets de protecció de dades.
 • I com complim la normativa sobre la protecció de dades.

Totes les dades personals es recopilen i es tracten d’acord amb les lleis de protecció de dades d’Espanya i de la Unió Europea.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

Associació Estelada Humana és la “responsable del tractament” de totes les dades personals recopilades i utilitzades dels participants a efectes legals. Associació Estelada Humana és una associació registrada amb NIF G-63729388 i domicili fiscal al carrer Soledat número 82, 2on, 08700 Igualada, Catalunya.

 

QUINES DADES PERSONALS RECOPILEM

Considerem “dades personals” qualsevol informació relacionada amb tu que ens permeti identificar-te, com ara el teu nom, les teves dades de contacte, el número de referència de les teves compres, les teves dades de pagament i informació sobre el teu accés al nostre lloc web.

Podem recopilar dades personals teves quan realitzis compres a les nostres botigues (sigui la botiga electrònica o les botigues físiques), quan creïs un compte al nostre web o et registris, quan utilitzis el nostre lloc web, quan participis en una enquesta o concurs, o quan et posis en contacte amb nosaltres.

En concret, podem recopilar les categories d’informació següents:

 1. Nom, domicili, adreça de correu electrònic, número de telèfon, data de naixement, sexe, número de NIF o d’un altre document d’identificació personal reconegut, i dades de la targeta de crèdit/dèbit o altres dades de pagament.
 2. Historial de compres, incloent-hi informació relacionada amb els productes comprats.
 3. Informació sobre el teu ús del nostre lloc web.
 4. Les comunicacions que intercanviïs amb nosaltres o que ens adrecis a través de cartes, correus electrònics, serveis de xat, trucades i xarxes socials.
 5. Ubicació, incloent-hi la ubicació geogràfica en temps real del teu ordinador o dispositiu mitjançant GPS, Bluetooth i la teva adreça IP, juntament amb ubicacions de punts d’accés Wi-Fi col·lectius i de torres de telefonia mòbil, en cas que facis servir funcions basades en la ubicació i tinguis activada la configuració dels serveis de localització al teu ordinador o dispositiu.

 

AMB QUINA FINALITAT, PER QUÈ I DURANT QUANT DE TEMPS UTILITZEM LES TEVES DADES PERSONALS

Les teves dades poden ser utilitzades per a les finalitats següents:

 1. Proporcionar els productes i serveis que ens sol·licitis: fem servir la teva informació per prestar els serveis que ens has demanat.
 2. Contactar-te en cas d’incidències en l’enviament dels productes que has comprat: t’enviem comunicacions sobre els serveis que has demanat i sobre qualsevol canvi en aquests serveis. Aquestes comunicacions no tenen finalitat comercial i no existeix l’opció de deixar de rebre-les.
 3. Verificar/comprovar la targeta de crèdit o qualsevol altra targeta de pagament: utilitzem les teves dades de pagament amb finalitats comptables, de facturació i auditoria, i per detectar i/o prevenir qualsevol activitat fraudulenta.
 4. Finalitats administratives o legals: fem servir les teves dades per fer anàlisis estadístiques i de màrqueting, comprovar sistemes, realitzar enquestes a clients, dur a terme operacions de manteniment i desenvolupament, o per resoldre un litigi o reclamació. Tingues en compte que podem dur a terme anàlisis de perfils de dades basades en les dades que hem recopilat sobre tu amb la finalitat d’elaborar anàlisis estadístiques i de màrqueting. Qualsevol activitat d’anàlisi de perfils es durà a terme únicament amb el teu consentiment previ i fent tot el possible per garantir que totes les dades en les quals es basa són correctes. En proporcionar-nos qualsevol dada personal acceptes explícitament que podem utilitzar-la per dur a terme activitats d’anàlisi de perfils de conformitat amb el que es disposa en aquesta política de privacitat.
 5. Motius de seguretat, salut, administratius i de prevenció/detecció de delictes: podem proporcionar les teves dades a autoritats governamentals o a cossos i forces de seguretat en compliment dels requisits legals.
 6. Comunicacions amb el servei d’atenció al client: utilitzem les teves dades per gestionar la relació que tenim amb tu com a client nostre i per millorar els nostres serveis i la teva experiència amb nosaltres.
 7. Proporcionar serveis personalitzats: fem servir les teves dades per proporcionar-te informació que creiem que et pot interessar, i per personalitzar els serveis que t’oferim, com ara ofertes especials.
 8. Màrqueting: de tant en tant ens posarem en contacte amb tu mitjançant comunicacions electròniques per proporcionar-te informació relativa a promocions i productes complementaris. Tanmateix, tindràs l’opció d’acceptar o rebutjaraquestes comunicacions. En totes les comunicacions electròniques que t’enviem  tindràs l’oportunitat d’indicar si ja no desitges rebre més material de màrqueting directe nostre.

Només tractarem les teves dades personals quan tinguem bases legals per fer-ho. Les bases legals dependran dels motius pels quals les hem recopilades i pels quals necessitem utilitzar les teves dades personals.

En la majoria de casos necessitarem tractar les teves dades personals per poder tramitar les teves compres en les nostres botigues.

També podem tractar les teves dades personals per un o més dels motius següents:

 • Per complir amb una obligació legal.
 • Perquè has acceptat que nosaltres utilitzem les teves dades personals (per exemple, per a finalitats relacionades amb el màrqueting).
 • Per protegir els nostres interessos vitals o els d’una altra persona.
 • Per satisfer els nostres interessos legítims a l’hora de funcionar com a empresa de moda (per exemple, per a finalitats administratives).

Només els nens de 16 anys o més poden donar el seu propi consentiment. En el cas dels nens menors d’aquesta edat, és necessari el consentiment dels pares o els tutors legals del nen.

No conservarem les teves dades més temps de l’estrictament necessari per complir les finalitats per les quals s’estan tractant. Per determinar el període apropiat de retenció, tindrem en compte la quantitat, la naturalesa i la confidencialitat de les dades personals, les finalitats per les quals les tractem i si podem assolir aquestes finalitats a través d’altres mitjans.

També haurem de tenir en compte el període durant el qual puguem necessitar retenir les dades personals per complir les nostres obligacions legals (per exemple, de tipus fiscal) o per resoldre queixes o consultes i protegir els nostres drets legals en cas d’una reclamació.

Quan ja no necessitem les teves dades personals, les eliminarem o destruirem de manera segura. També tindrem en compte si, amb el pas del temps, podem reduir les dades personals que utilitzem i com podem fer-ho, i si podem fer anònimes les teves dades personals de manera que ja no puguin associar-se amb tu o identificar-te, cas en el qual podrem utilitzar aquesta informació sense notificació prèvia.

 

SEGURETAT DE LES TEVES DADES PERSONALS

Seguim procediments estrictes de seguretat per a l’emmagatzematge i revelació de les teves dades personals, així com per protegir-les de pèrdues accidentals, danys o la destrucció. Les dades proporcionades es protegeixen amb tecnologia SSL (Secure Socket Layer). SSL és el mètode estàndard de la indústria per al xifrat de dades personals i informació de targetes de crèdit per tal que es puguin transferir per Internet de manera segura.

Totes les dades de pagament es transmeten per SSL a través d’una infraestructura de xarxa específica (Multiprotocol Label Switching-MPLS) i s’emmagatzemen d’acord amb els Estàndards PCI DSS de seguretat de dades per a la indústria de targetes de pagament.

Podem revelar la teva informació a tercers de confiança per a les finalitats estipulades en aquesta política de privacitat. Exigim que tots els tercers tinguin implementades les mesures de seguretat tècniques i operatives apropiades per protegir les teves dades personals d’acord amb les lleis de protecció de dades d’Espanya i de la Unió Europea.

 

TRANSFERÈNCIA INTERNACIONAL DE DADES

Associació Estelada Humana pot dur a terme activitats en diverses jurisdiccions, algunes de les quals no estan ubicades a l’Espai Econòmic Europeu (EEE), com ara els Estats Units. Malgrat que els països fora de l’EEE no sempre tenen lleis rigoroses de protecció de dades, exigim que tots els proveïdors de serveis tractin la teva informació de manera segura i d’acord amb les lleis de protecció de dades d’Espanya i de la Unió Europea. Utilitzem mitjans estàndard d’acord amb la legislació de la Unió Europea per dur a terme les transferències de dades fora de l’EEE.

 

COM COMPARTIM LES TEVES DADES PERSONALS

Les teves dades personals es poden compartir amb els tercers següents per a les finalitats descrites en aquesta política de privacitat:

 1. Autoritats governamentals i cossos i forces de seguretat, en compliment dels requisits legals.
 2. Proveïdors de serveis de confiança que fem servir per dur a terme la nostra activitat, com ara els serveis d’enviament de productes, el proveïdor de la nostra botiga electrònica, proveïdors de serveis al núvol i serveis de màrqueting per correu electrònic que ajuden el nostre equip de màrqueting a realitzar enquestes a clients i a dissenyar campanyes de màrqueting dirigit.
 3. Empreses de targetes de crèdit i de dèbit que faciliten els pagaments que ens feu i la detecció de fraus, per la qual cosa pot ser que necessitin informació sobre el teu mètode de pagament i la teva compra per processar el pagament o garantir la seguretat de la transacció de pagament.
 4. Assessors legals i altres assessors professionals, tribunals de justícia i cossos i forces de seguretat de tots els països en els quals operem per garantir els nostres drets legals relatius a la nostra relació amb tu.

Totes les dades recopilades es tractaran d’acord amb aquesta política de privacitat.

Som conscients de la importància de prendre precaucions addicionals per protegir la privadesa i seguretat dels nens. Eliminarem qualsevol compte creat per un menor de 16 anys tan bon punt en tinguem coneixement.

Quan el nostre ús de les teves dades personals es basi en el teu consentiment, tindràs l’opció de retirar el teu consentiment al nostre tractament. En qualsevol moment podràs eliminar les teves dades personals enviant un correu a: revoltats.cat@gmail.com.

Conservarem les teves dades personals mentre no ens indiquis el contrari. Tingues en compte que els períodes de retenció general s’apliquen a qualsevol dada personal que recopilem per trametre una compra, o a qualsevol dada personal que tinguem l’obligació legal de tractar.

 

GALETES I SEGUIMENT DEL LLOC WEB

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar el servei que t’oferim i per proporcionar-te determinades funcions que et poden ser útils.

Les galetes són petits fitxers de text que es transfereixen a la unitat del disc dur de l’ordinador o dispositiu a través del navegador web per poder reconèixer el teu navegador i ajudar-nos a realitzar un seguiment dels visitants del nostre lloc web i, per tant, ens ajuden a entendre millor els productes i serveis que més s’adapten a les teves necessitats. Una galeta inclou les teves dades de contacte i informació que ens permet identificar el teu ordinador quan consulteu el nostre lloc web.

La majoria de navegadors web accepten automàticament les galetes, però, si vols, pots canviar la configuració d’aquests navegadors perquè acceptin, rebutgin o eliminin les galetes. A l’apartat d’“Ajuda” de la barra d’eines de la majoria de navegadors trobaràs informació sobre com evitar que el teu navegador accepti galetes noves, com fer que el navegador et notifiqui quan reps una galeta nova o com desactivar totes les galetes. Si decideixes canviar aquesta configuració, pot ser que determinades funcions i prestacions no funcionin com estava previst. Les galetes que nosaltres fem servir no detecten cap dada emmagatzemada al teu ordinador o dispositiu.

Utilitzem programari de seguiment per controlar els patrons de trànsit dels nostres clients i l’ús del lloc web per ajudar-nos a desenvolupar-ne el disseny i la configuració. Aquest programari no ens permet capturar cap informació personal del client.

 

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

En determinades circumstàncies, per llei tens dret a:

 • Sol·licitar informació sobre si tenim dades personals teves, i, si és així, de quines dades es tracta i per què les tenim o les estem utilitzant.
 • Sol·licitar l’accés a les teves dades personals (sol·licitud normalment coneguda com a “sol·licitud d’accés de l’interessat”). Això et permet rebre una còpia de les dades personals que tenim sobre tu i comprovar que les estem tractant de manera legal.
 • Sol·licitar la rectificació de les dades personals que tenim sobre tu. Això te’n permet corregir qualsevol informació incompleta o incorrecta.
 • Sol·licitar la supressió de les teves dades personals. Això et permet demanar-nos que suprimim o eliminem les teves dades personals quan no prevalguin altres motius legítims per continuar tractant-les. També tens dret a demanar-nos que suprimim o eliminem les teves dades personals quan hagis exercit el teu dret a oposar-te al seu tractament (vegeu-ne l’apartat següent).
 • Oposar-te al tractament de les teves dades personals quan aquest tractament es basi en els nostres interessos legítims (o els d’un tercer) i existeixi una situació particular que faci que vulguis oposar-te al tractament sobre aquesta base. També tens dret a oposar-t’hi quan estiguem tractant les teves dades personals amb finalitats de màrqueting directe.
 • Oposar-te a la presa de decisions automatitzada, inclosa l’anàlisi de perfils, és a dir, a no ser objecte de cap presa de decisions automatitzada per part nostra utilitzant les teves dades personals o creant un perfil teu.
 • Sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades personals. Això et permet demanar-nos que suspenguem el tractament de les teves dades personals; per exemple, si vols que determinem la seva exactitud o el motiu per tractar-les.
 • Sol·licitar la transferència a tu o a un tercer de les teves dades personals en un format electrònic i estructurat (un dret normalment conegut com a dret a la “portabilitat de les dades”). Això et permet emportar-te les dades que tenim sobre tu en un format electrònic d’ús comú i poder transferir les teves dades a un tercer en un format electrònic d’ús comú.
 • Retirar el teu consentiment. En les circumstàncies limitades en les quals hagis donat el teu consentiment a la recopilació, tractament i transferència de les teves dades personals per a una finalitat específica, tens dret a retirar en qualsevol moment el teu consentiment per a aquest tractament específic. Una vegada hàgim rebut la notificació de la retirada del teu consentiment, deixarem de tractar les teves dades per a la finalitat o finalitats que originalment vas acceptar, llevat que tinguem una altra base legítima per continuar fent-ho d’acord amb la llei.

Si vols exercir qualsevol d’aquests drets escriu-nos per correu electrònic a revoltats.cat@gmail.com.

Pot ser que necessitem sol·licitar-te informació específica que ens ajudi a confirmar la teva identitat i a garantir el teu dret d’accés a la informació (o a exercir qualsevol altre dels teus drets). Aquesta és una altra mesura de seguretat apropiada per garantir que les dades personals no es revelen a cap persona que no tingui dret a rebre-les.

MODIFICACIONS DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

La nostra política de privacitat es pot modificar periòdicament i qualsevol canvi se’t comunicarà mitjançant un correu electrònic o un avís al nostre lloc web.

 

ASSOCIACIÓ ESTELADA HUMANA